Als ik de nu deze namen opnoem: Tina, Paul, Jon, Bradley, Jo, Hannah & Rachel zegt het je waarschijnlijk niets en denk je: “meid waar wil je heen?!”

Kijk die jonge koppies nou!

Als ik zeg: “ S CLUB” , dan zeggen jullie ? “7!” en nog beter: They’re back!

20 jaar later zijn ze weer samen en duiken ze ook nog eens de studio in (OMG) Van een televisieserie die overal te wereld werd opgenomen tot aan meerdere top 40 hits in heel europa, tot uiteraard de beste dansjes, wat kon S Club 7 eigenlijk niet..
In mijn ogen (of eigenlijk oren) geen 00’s hitlijst zonder S club 7, want als er 1 nummer is dat ik zonder schaamte nog steeds meeschreeuw is het wel : “Bring It All Back”

Even terug naar toen:
Het is 1999 het laatste jaar van de 20ste eeuw ik was 11 jaar oud. Dit nummer doet me denken aan de tijd toen ik dacht de wereld nog aan mijn voeten lag en ik nog alles kon worden wat ik wilde worden. Dat ik mij heel volwassen voelde omdat ik in de hoogste klas zat van de basisschool. Herinneringen van alles wat nog mogelijk was. Nog voordat het echte leven in de weg zat. Zo voelt dat nummer van mij. Denk tienerdromen, verwachtingen en slechte danspasjes op een strand je zit goed.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment